Marianne Mascini

"Mijn naam is Marianne Mascini en ik ben diëtiste in de 1e lijn en werk op verschillende locaties. Het werk als diëtiste is zeer gevarieerd. Iedere client heeft een eigen leefstijl en een hulpvraag. De onderwerpen van de hulpvraag kunnen zijn mijn specialisatie van glutenvrij dieet, fodmap dieet, maar ook o.a. afvallen, aankomen, spiermassa vergroten, diabetes, cholesterol verlagen. Samen met de client stel ik een behandelplan op om tot het juiste resultaat te komen. 

Om de besproken theorie in de praktijk te brengen geef ik kookworkshops. De onderwerpen van de workshops zijn divers; zoals ‘ Lekker en Gezond Koken', 'Koolhydraatarm Koken', 'Glutenvrij Koken', maar ook is het mogelijk om op aanvraag bijvoorbeeld een lekker 3 gangen diner te bereiden. Kijk voor meer info op mijn website www.dieetpraktijkmascini.nl/workshops. Daarnaast ben ik gekwalificeerd leeftstijlcoach.

Het werken voor Kennisinstituut Bier zorgt dat er voorlichtingsmaterialen zijn om clienten op de risico’s van alcohol te wijzen.  Een leuke tool is bijvoorbeeld de Bierwijzer en het maatbekertje om de glasgrootte te bespreken."

www.dieetpraktijkmascini.nl

Eenmaal slank, altijd slank
Auteur: Marianne Mascini

Lekker eten en toch op gewicht blijven? Dat kan. Eenmaal slank, altijd slank geeft tientallen seizoensrecepten en tips om nooit meer zwaarder te worden. Calorieën tellen is er niet bij. Bewust worden van je eetgewoonten en aandacht schenken aan je maaltijden is het belangrijkste. Dat betekent niet minder eten. Integendeel. Je zult zien dat je meer kunt eten dan je had gedacht. 

In het boek zijn ook glutenvrije recepten.

Eenmaal slank, altijd slank vergoot je kennis over producten en leert je hoe je met plezier kunt koken en zorgeloos kunt eten zonder aan te komen. 
Het resultaat is verbluffend: je bent en blijft voor altijd slank.

Bestel Eenmaal slank, altijd slank bij o.a.  Bol.com