Disclaimer

Kennisinstituut Bier is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. We doen er alles aan om de samensteling van de website juist en actueel te houden.

Merkt u dat er iets niet klopt? Laat het ons dan meteen weten. Dan kunnen we het zonodig corrigeren. Werkt er iets niet goed? Dan is er misschien een technische storing. Ook dan horen we dat graag. Onze excuses voor het ongemak. U kunt ons bereiken via de gegevens op de contactpagina.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Ondanks constante zorg is het mogelijk dat informatie wordt gepubliceerd die onvolledig, onjuist of verouderd is. Er kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Kennisinstituut Bier geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact met ons op te nemen. Kennisinstituut Bier is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op de website.

De website van Kennisinstituut bier bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website als service voor de bezoeker van deze website. Kennisinstituut Bier kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.