Postersessie European Beer and Health symposium

De negende editie van het European Beer and Health Symposium vindt plaats op 24 september in Brussel. Naast interessante presentaties zal er een postersessie plaatsvinden waar wetenschappers hun onderzoek naar matige alcoholconsumptie kunnen presenteren. Ben je een wetenschapper en wil je meedoen? Het organisatiecomité nodigt je graag uit een samenvatting en poster in te dienen.

Namens het organisatiecomité van het Beer and Health Symposium nodigen we wetenschappers graag uit een samenvatting en poster van hun onderzoek naar alcohol en gezondheid in te dienen voor de postersessie tijdens het 9e European Beer and Health Symposium, 24 september 2019 - Brussel.

Het onderzoek moet gaan over op de gezondheidseffecten van matige alcohol- of bierconsumptie, of alcoholvrije bierconsumptie. Dier- en celstudies worden niet geaccepteerd. Eerder gepresenteerde posters zijn wel welkom.

Prijs* 
De beste inzending wordt uitgenodigd het onderzoek tijdens een plenaire sessie te presenteren en ontvangt een prijs van € 500,- plus een reis- en verblijfskostenvergoeding.

Deadlines
Deadline voor de inzending van de samenvatting is donderdag 15 augustus.
De poster zelf moet vóór zondag 1 september zijn ingediend.

Contact
Meer informatie over de inzending en postersessie is hier te vinden.
Voor vragen over de inzending of de postersessie kunt u contact met ons opnemen via: info@beerandhealth.eu  

* Er wordt geen postersessie georganiseerd en geen prijs uitgereikt in het geval van onvoldoende inzendingen en/of als samenvattingen niet geschikt zijn.