Experts gezocht voor hop symposium

Het EBC Symposium “Recent Advances in hop science” nodigt experts uit om ideeën in te dienen voor presentaties. Het symposium vindt plaats op 9-11 september 2018 in Nuremberg en Spalt, Duitsland. De deadline voor het indienen van voorstellen is 15 juni 2018.

Het EBC Symposium is een besloten bijeenkomst voor brouwexperts en wetenschapper uit Europa en de rest van de wereld. De ‘European Brewery Convention (EBC)’ organiseert het symposium om de laatste onderzoeken, innovaties en trends over specifieke onderwerpen in de brouwindustrie te presenteren en erover te discussiëren. In 2018 organiseert EBC twee symposia. “Trends in Filtration” is onderdeel van het Brewers of Europe Forum, 7-8 Juni in Brussel, België. En “Recent advances in Hop Science” vindt plaats van 9-11 September in Nuremberg en Spalt, Duitsland. Voor het EBC Hop symposium worden experts uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor een presentatie.

Het EBC Hop Symposium verwelkomt de inzending van originele bijdragen voor mondelinge presentaties, gerelateerd aan een van de volgende expertisegebieden:

  • Recente ontwikkelingen in hopteelt en agronomie
  • Hopanalyse: laatste trends en laboratoriummethodes
  • Hoparoma en chemie
  • Toepassing van hop in de brouwerij, inclusief drooghoppen
  • Hop, bier en gezondheid

De samenvatting mag 150 tot 250 woorden bevatten. Daarnaast moet een korte CV worden bijgevoegd met een overzicht van het huidige werk of onderzoek van de presentator (100 tot 200 woorden), inclusief een portretfoto (grootte <1 MB).

Samenvattingen (in het Engels) kunnen worden ingediend per email bij John Brauer: JohnBrauer@brewersofeurope.org

Deadline voor indienen samenvattingen: 15 juni 2018

Lees meer over het EBC Symposium