Nieuwsbrieven

Hier ziet u de nieuwsbrieven die door Kennisinstituut Bier zijn verstuurd. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de homepage.

Bierblik 29 - juni 2018

Ken je onze Toolkit Portiegrootte alcoholische dranken al? Download de presentatie en gebruik hem in je voorlichting. Ook loven we dit jaar weer een grant uit voor wetenschappers. Verder weer heel veel wetenschappelijk nieuws over alcohol en gezondheid. En bekijk het filmpje over het effect van matige bierconsumptie op het hart.

Bierblik 28 - juni 2018

Ook iets gelezen in de media over de studie in de Lancet die zou aantonen dat je ook dat ene glaasje beter kan laten staan? Lees in deze nieuwsbrief wat er echt in de studie staat: Tot 10 glazen per week geen hoger risico om te sterven voor mensen die alcohol drinken. En ook de nieuwe alcoholrichtlijn van België lichten we uit. En we evalueren onze presentatie over calorieën in alcoholische drankjes. Verder veel ander wetenschappelijk nieuws over de effecten van matige bierconsumptie op de gezondheid.

Bijlage: 

Laatste kans: activeer nu om nieuws van Kennisinstituut Bier te blijven ontvangen

Wil je nieuws over voorlichtingsmaterialen, lezingen en interessante wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van bier, alcohol en gezondheid blijven ontvangen? Bevestig je gegevens dan via onderstaande link. Alleen dan kunnen we je berichten blijven sturen.

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Kennisinstituut Bier blijven ontvangen

(We versturen de nieuwsbrief 4 tot 6 keer per jaar)

 

Als je niet reageert verwijderen we 22 juni a.s. je gegevens uit ons bestand.

 

Met vriendelijke groet,
Kennisinstituut Bier

PS lees hier onze privacyverklaring.

Geef toestemming en blijf nieuws van Kennisinstituut Bier ontvangen

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die 25 mei 2018 ingaat. Om aan deze wet te voldoen, hebben we je toestemming nodig om je berichten te blijven sturen.

Wil je nieuws over voorlichtingsmaterialen, lezingen en interessante wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van bier, alcohol en gezondheid blijven ontvangen? Bevestig je gegevens dan via onderstaande link.

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Kennisinstituut Bier blijven ontvangen


(We versturen de nieuwsbrief 4 tot 6 keer per jaar)

 

Met vriendelijke groet,
Kennisinstituut Bier

PS lees hier onze privacyverklaring